Samsung Galaxy XCover Pro reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy XCover Pro?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.

Reparation av Samsung Galaxy XCover Pro

Samsung Galaxy XCover Pro skiljer sig på flera sätt från den genomsnittliga smarttelefonen, inte minst genom att vara certifierad för att tåla hårda förhållanden. Det gör den till den perfekta mobilen för personer som deltar i krävande sport eller tillbringar mycket tid i naturen.

Enheten är både robust och hållbar, men det finns ingen garanti för att den inte kan gå sönder. Om din Samsung Galaxy XCover Pro mot förmodan har gått sönder, kan du söka hjälp hos GladTeknik. Vi erbjuder alla vanliga reparationer.

Reparation av Samsung Galaxy XCover Pro hos GladTeknik

Det kan vara svårt att föreställa sig att enheten kan gå sönder, särskilt eftersom det handlar om en slitstark mobil som kan hantera både kyla, värme, damm och regn. Den kan till och med hanteras med våta fingrar och tunna handskar. Det är ingen hemlighet att även Samsung Galaxy XCover Pro kan drabbas av skador.

Reparationer av Samsung Galaxy XCover Pro bör endast utföras av erfarna tekniker för att vara säker på att allt går som det ska. I vårt team har vi tekniker med stor erfarenhet av att reparera smartphones från Samsung – inklusive denna enhet.

Samsung Galaxy XCover 5 reparation

Skärmbyte på Samsung Galaxy XCover Pro

Skärmen på Samsung Galaxy XCover Pro erbjuder god slitstyrka, men den är inte okrossbar. Därför kan den gå sönder om den får en hård behandling. Den kan till exempel bli skadad om du tappar mobilen under en joggingtur, eller om du krockar med en vägg med mobilen i handen.

Om skärmen har gått sönder kan du boka en reparation av skärmen. Då ser våra tekniker till att byta skärmen så snabbt som möjligt.

Batteribyte i Samsung Galaxy XCover Pro

Enheten kommer med ett kraftfullt batteri med bra batterikapacitet. Du kan därför ta med dig mobilen på språng utan att oroa dig för att sakna ström. Batteriet kommer dock att slitas med tiden om du använder mobilen mycket.

Om batteriet i din Samsung Galaxy XCover Pro visar tecken på slitage eller defekter, kan du få batteriet utbytt. Det klarar våra tekniker självklart.

Vi erbjuder också andra reparationer

Om din Samsung Galaxy XCover Pro är trasig, men det varken är skärmen eller batteriet som är skadat, kan vi erbjuda några av våra andra reparationer. Det är till exempel också möjligt att reparera/byta bakstycket, mikrofonen och mycket annat på enheten.

Priser på våra reparationer

Om du saknar information om priser på våra reparationer av Samsung Galaxy XCover Pro, bör du kontakta oss för ett klart svar. Priset beror på flera faktorer, men du kommer naturligtvis att få ett erbjudande innan reparationen påbörjas. Du får också en uppskattad tidpunkt för hur snabbt reparationen kan utföras.

Frågor och svar

När är det meningsfullt att lämna in en Samsung Galaxy XCover Pro för reparation?

Det kan finnas flera tecken på att din Samsung Galaxy XCover Pro behöver repareras. Vissa av tecknen kan ses med blotta ögat, medan andra är mindre synliga. Du bör till exempel lämna in den för reparation om skärmen är spräckt, om batteriet har slutat fungera, eller om laddningsuttaget inte fungerar.

Hur förlänger jag livslängden på min Samsung Galaxy XCover Pro?

Förutom att lämna in din Samsung Galaxy XCover Pro för reparation när den går sönder, kan du förlänga dess livslängd genom att ta väl hand om den genom att använda skal och skärmskydd. Du bör dessutom regelbundet uppdatera enhetens operativsystem och appar.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande