Samsung reparation
Behöver du reparera din Samsung?
Läs om våra reparationer här.
Hos oss får du garanti för nöjdhet och låga prise

Reparation av din Samsung

Är din Samsung smartphone eller surfplatta trasig? Och vill du få den reparerad på en professionell verkstad av en professionell tekniker så snabbt som möjligt? Då har du gjort klokt i att besöka GladTekniks hemsida. Vi reparerar både smartphones och surfplattor av de mest populära märkena, och här är Samsung inget undantag.

Fördelarna med att få din Samsung reparerad hos GladTeknik är många. Vi erbjuder bland annat kort väntetid, konkurrenskraftiga priser och garanti för nöjdhet. På denna sida kan du läsa mer om våra tjänster och om fördelarna med att välja oss som din föredragna reparatör av Samsung-enheter.

Reparation av Samsung i Köpenhamn och på resten av Själland

Reparationer av Samsung bör alltid utföras av erfarna och kompetenta tekniker, och vi har turen att ha några av de skickligaste och mest erfarna teknikerna hos oss. Det betyder att du alltid kan nå ut till oss om olyckan är framme och din Samsung är trasig. Vi tar hand om din smartphone eller surfplatta och ger den nytt liv.

GladTeknik startade i Hvidovre, där vi fortfarande har vår huvudbas, men du behöver inte bo i Hvidovre eller omgivning för att lämna in ditt Samsung-produkt för reparation. Vi har över ett halvt dussin olika inlämningsplatser i Köpenhamn och andra platser på Själland. Vi har bland annat inlämningsplatser på Frederiksberg och på Amager, i Farum, Herfølge, Herlufmagle och även i Malmö. Kanske bor du i eller nära en av dessa platser?

Vi kan i 90 % av fallen reparera din Samsung-enhet inom 24 timmar

Samsung gör fantastiska produkter, så det är inte konstigt att du är nöjd med din smartphone eller surfplatta. Därför är det naturligt att du blir besviken om den går sönder. När du använder dig av vår reparationstjänst kan du glädjas åt att du inte behöver vara utan din Samsung längre än absolut nödvändigt.

Vi gör alltid vårt bästa för att reparera din enhet så snabbt som möjligt. I de flesta fall – cirka 90 % av gångerna – kan vi utföra reparationen inom 24 timmar. I få fall kommer reparationen att ta lite längre tid. Det kan vara fallet om vi först måste beställa reservdelar hem. När du beställer en reparation av din Samsung-enhet hos oss, kommer du i förväg att få både ett förväntat pris och en förväntad reparationstid.

Samsung reparation 1

Samsung reparation 2

Samsung reparation 3

Specialister i reparation av Samsung smartphones och surfplattor

Reparation av Samsung produkter är inte enkelt. Det kräver både kunskap, expertis och erfarenhet att göra det rätt. Det har våra duktiga tekniker.

I vårt team har vi specialister i reparation av Samsung smartphones och surfplattor. Du kan vara helt säker på att inget lämnas åt slumpen när din enhet ska repareras.

Som specialister i att reparera Samsung-enheter erbjuder vi naturligtvis alla vanliga reparationer. Det gäller inte bara byte av skärm, utan också en rad andra reparationer.

Vi erbjuder bland annat följande reparationer av Samsung-enheter

 • Byte av skärm
 • Byte av bakglas
 • Byte av batteri
 • Många andra reparationer

Vi framhäver just dessa tre reparationer eftersom de är de mest efterfrågade. Men tveka inte att kontakta oss om du behöver en helt fjärde reparation. Då ger vi gärna ett pris på det också.

Vi reparerar dessa Samsung-modeller

Samsung är en av de största och mest populära tillverkarna av smartphones och surfplattor, och genom tiderna har de släppt många olika produkter på marknaden. Vi har följt utvecklingen, och vi är rustade för att reparera både nyare och äldre Samsung-produkter. Det är därför en övervägande sannolikhet att vi också kan reparera just din Samsung-produkt.

 • Samsung Galaxy S23 Ultra
 • Samsung Galaxy S23 Plus
 • Samsung Galaxy S23
 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S21 Plus
 • Samsung Galaxy S21
 • Samsung Galaxy S20 Ultra
 • Samsung Galaxy S20 Plus
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20 FE
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Samsung Galaxy A52
 • Samsung Galaxy A41
 • Samsung Galaxy A40
 • Samsung Galaxy A32
 • Samsung Galaxy A21s
 • Samsung Galaxy A12
 • Samsung Galaxy S22 Plus
 • Samsung Galaxy Xcover Pro
 • Samsung Galaxy Xcover 5
 • m.fl. (fråga för den kompletta listan)

Kan du inte hitta din Samsung-enhet på listan? Kontakta oss då och fråga om möjligheten att få din enhet reparerad.

Vad kostar reparationerna?

Reparationer av Samsung-enheter behöver inte vara dyra, bara för att produkterna kan vara det. Hos GladTeknik erbjuder vi reparation av Samsung smartphones och surfplattor till priser som alla kan hantera. Därför kan du tryggt lämna in din Samsung-enhet för reparation utan att behöva oroa dig för att få en stor räkning.

Våra priser varierar från modell till modell och från reparation till reparation. Vi ser till att du får ett pris meddelat innan reparationen påbörjas.

Reparation av skärmen på en Samsung-skärm

Skärmar på smartphones och surfplattor kan gå sönder om man är olycklig, och det gäller naturligtvis också när märket är Samsung.

Samsungs produkter erbjuder kvalitetskomponenter, inklusive kvalitetsskärmar, men om du tappar din enhet på golvet och den landar olyckligt, kan skärmen gå sönder. Det kan också hända, även om du har monterat pansarglas och/eller skyddsfodral på enheten.

Är skärmen på din Samsung sönder, och vill du ha den utbytt, kan du få det gjort hos GladTeknik. Vi kan vanligtvis hantera skärmbytet direkt.

Det finns bara goda skäl att välja en erfaren reparatör för din Samsung

Samsungs produkter är lätta att använda, men de är å andra sidan inte lätta att reparera om man inte har erfarenhet som reparatör. Därför avråder vi att du själv börjar reparera smartphones och surfplattor från Samsung.

Om du vill vara på den säkra sidan bör du vända dig till en reparatör som GladTeknik när det behövs en reparation, exempelvis byte av skärm eller batteri eller något helt annat. Hos GladTeknik gör vi bara hållbara reparationer, och vi garanterar att de använda reservdelarna är av högsta kvalitet.

Vi erbjuder garanti för tillfredsställelse på alla reparationer

GladTeknik är stället där du kan få din Samsung reparerad med garanti för tillfredsställelse. Reparationen utförs inte bara till ett bra pris utan också inom en rimlig tidsram, och servicen är toppklassig på alla parametrar.

Vi går gärna den extra milen för att säkerställa att du är nöjd med reparationen och servicen. Vi samlar på nöjda kunder, och det är också det intryck du får om du läser några av våra många positiva kundrecensioner.

När lönar det sig att reparera sin Samsung surfplatta eller smartphone?

Samsungs produkter kan vara dyra. Det gäller särskilt de nyaste smartphones och surfplattor från tillverkaren. Därför är det naturligtvis i ditt intresse att ta så väl hand om din enhet som möjligt, så att det dröjer innan du behöver byta ut den.

I de flesta fall lönar det sig att reparera en Samsung-smartphone eller surfplatta. Kostnaden för en reparation kommer oftast att vara betydligt lägre än kostnaden för en ny smartphone eller surfplatta. Vill du ha vår bedömning om det lönar sig att reparera den, så skriv eller ring gärna.

Samsung reparation 4

Samsung reparation 5

Frågor och svar

Varför är vi de rätta för att reparera din enhet från Samsung?

GladTeknik är de rätta att kontakta när din enhet från Samsung ska repareras. Det finns flera anledningar till det.

Den främsta anledningen är att vi är specialister på att reparera smartphones och surfplattor från Samsung. Vi vet vilka fel och skador som kan uppstå på din enhet, och vi har kompetens att åtgärda dem. Dessutom kan du dra nytta av vår höga servicenivå och låga priser när du använder oss som reparatör för din Samsung-enhet.

Hur beställer jag en reparation av en Samsung?

Du kan på några minuter beställa en reparation av din enhet från Samsung, om en reparation är nödvändig. För att skapa ett ärende behöver vi bara några få uppgifter om din enhet och den efterfrågade reparationen. Om du är osäker på vad din enhet lider av, undersöker vi det i samband med en felsökning.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande