iPad Air reparation
Är din iPad Air trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPad Air till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPad Air

iPad Air är, som namnet antyder, en lätt version av Apples iPad. Utöver att erbjuda en kompakt, lätt och elegant design, är iPad Air känd för att vara både snabb och hållbar. Du får med andra ord många av de fördelar som du känner från MacBook Air. Den första iPad Air kom ut på marknaden 2013, och mycket har hänt sedan dess.

Om du har skaffat en iPad Air som tyvärr har gått sönder, kan du få den reparerad hos oss till attraktiva villkor. Vi erbjuder bland annat kort väntetid och bra priser.

Snabb och professionell reparation av iPad Air (flera generationer)

iPad Air-serien har varit en hit sedan den kom ut på marknaden 2013. Vi har följt utvecklingen och har ingående kunskap om varje enskild modell. Vi vet vilka skador och fel som kan uppstå, och vi kan framför allt åtgärda dem.

Vi erbjuder reparation av följande iPad Air-generationer:

  1. generation från 2013
  2. generation från 2014
  3. generation från 2019
  4. generation från 2020
  5. generation från 2022

Vilken generation är din iPad Air? Om du är osäker kan vi hjälpa dig.

Vi fixar 9 av 10 reparationer inom 24 timmar.

iPad Air reparation 1

iPad Air reparation 2

Reparation av skärmen på iPad Air

iPad Air-modellerna har en rimlig hållbarhet, men precis som andra iPads mår de inte bra av att tappas på golvet eller på annat sätt få stötar eller slag. Det kan leda till en rad skador, inklusive skador på skärmen.

Repor eller sprickor på skärmen har inte bara en negativ inverkan på surfplattan när du tittar på den. Det kan också påverka skärmens funktionalitet. Därför är det en bra idé att byta skärmen på en iPad Air om den är trasig.

Reparation av batteriet i iPad Air

iPad Air har en bra batteritid, särskilt de nyaste generationerna i serien. Du bör vara medveten om att batteriet är en förslitningsdel och att du efter flera års användning kan uppleva minskad funktionalitet. Batteritiden är försämrad, och det innebär att du ofta måste ladda din surfplatta.

Om du vill kunna använda din iPad Air under längre tid utan att behöva ladda den bör du byta batteriet.

Reparation av kamera, högtalare, mikrofon m.m.

iPad Air kan få många skador och fel. De mest vanliga har vi redan nämnt – det vill säga trasig skärm och slitet batteri. Du kan också råka ut för att kameran, högtalaren eller mikrofonen slutar fungera. Om det händer kan våra tekniker lösa problemet. Vi hanterar alla skador – både de enkla och de komplicerade.

Få din surfplatta reparerad i Köpenhamn eller någon annan plats på Själland

GladTeknik reparerar din iPad Air, oavsett var du bor på Själland. Vi täcker hela Köpenhamn och resten av Själland. Letar du efter närmaste ställe att lämna in din surfplatta för reparation, kolla längst ner på hemsidan. Där har vi listat alla våra verkstäder och inlämningsställen.

Vi samlar på nöjda kunder och garanterar tillfredsställelse

Vi har en mycket hög kundtillfredsställelse, och det är vi glada och stolta över. Vi vill också att du ska ha en bra upplevelse när du väljer att få din iPad Air reparerad hos oss. Därför strävar vi efter att erbjuda den absolut bästa servicen och att leverera den högsta kvaliteten. För att understryka vikten av att våra kunder är nöjda, ger vi garanti för tillfredsställelse.

Frågor och svar

Hur snabbt kan jag få min iPad Air reparerad?

GladTeknik erbjuder snabba reparationer av iPad Air. I 9 av 10 fall kan vi reparera din surfplatta inom 24 timmar, så du behöver bara vara utan enheten en mycket kort tid. Du kan med fördel boka en expressreparation om du vill förkorta väntetiden.

Vad kostar en iPad Air-reparation?

Priset på en iPad Air-reparation beror på vilken reparation som behöver utföras. Det finns nämligen en skillnad i pris beroende på om det är skärmen, batteriet, laddningskontakten eller någon annan del som behöver repareras eller bytas ut. Du kan begära en offert för reparationen genom att fylla i vårt formulär på hemsidan. Det tar bara några minuter.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande