Försäljning av begagnade datorer

Föråldrade och begagnade datorer är inte skräp.
Vi får löpande in bra, begagnade datorer i lager, som vi optimerar så att de blir bra och användbara igen.

Köp en billig, begagnad dator hos oss

På GladTeknik slänger vi inte bort gamla och föråldrade datorer. Vi är miljömedvetna och strävar alltid efter att återanvända elektroniken så mycket som möjligt.

Gamla datorer innehåller ofta bra komponenter eller behöver bara en reservdel utbytt för att vara användbara igen. Därför samlar och bygger vi datorer från de reservdelar vi har, vilket resulterar i en “Refurbished” dator, där vissa delar kan vara begagnade. Gemensamt för dessa datorer är att de är i toppskick.

Vi säljer löpande begagnade datorer, vilket innebär att du kan göra en bra affär jämfört med att köpa en helt ny dator. Om du söker något specifikt är du alltid välkommen att kontakta oss. Då ser vi om vi kan uppfylla dina önskemål. Alla datorer är dessutom helt rensade från tidigare ägares data, så du tar inte över några filer eller andra överraskningar.

Både PC och Mac

Vi säljer både begagnade PC- och Mac-datorer från vår verkstad i Hvidovre. Vi har också en massa reservdelar, så om du har ett specifikt behov, till exempel en extra dator till en ny medarbetare, en billig studiedator, en mindre kostsam dator till barnen eller något helt annat, kan vi troligtvis bygga en sådan åt dig.

Köp begagnad dator

Våra begagnade datorer fungerar felfritt, och du sparar mycket pengar. Kontakta oss oavsett om du söker en begagnad stationär dator, en begagnad spel-dator, en begagnad arbets-PC eller något annat.

Vi köper även upp begagnade och föråldrade datorer. Din gamla PC eller Mac kan vara värdefull, även om den har vattenskador.

Salg af brugte computere

Viktig information:

Vid köp av Refurb-datorer säljs varan enligt begagnatmoms-reglerna, och köparen kan därför inte få avdrag. Vid köp av nya datorer finns det möjlighet till avdrag. Och det finns två års reklamationsrätt.