Samsung Galaxy S20 reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S20?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.
Samsung S20 Ultra reparation

Samsung S20 Ultra reparation

Har du problem med din Samsung Galaxy S20 Ultra?

Läs mer
Samsung S20 Plus reparation

Samsung S20 Plus reparation

Har du problem med din Samsung S20 Plus reparation?

Läs mer
Samsung Galaxy S20 FE reparation

Samsung Galaxy S20 FE reparation

Har du problem med din Samsung Galaxy S20 FE reparation?

Läs mer

Reparation av Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 kommer med många fördelar. Du får bland annat en mobil med ett utmärkt kamerasystem med många möjligheter, ett hållbart batteri och en kraftfull processor. Det är bara några av anledningarna till att denna modell från Samsung har blivit en hit.

Om din smartphone har gått sönder och du inte är redo att kassera den, kan du få den reparerad. GladTeknik utför alla vanliga reparationer och vi garanterar hög kvalitet, så du kan tryggt lämna in den för reparation hos oss. Kom till oss, till exempel, om skärmen eller batteriet har skadats eller är defekt.

GladTeknik – din specialist på reparation av Samsung Galaxy S20

GladTeknik har många passionerade, noggranna och erfarna tekniker som har reparerat hundratals smartphones genom åren. Vi har bland annat stor erfarenhet av att reparera Samsung Galaxy S20, och du kan betrakta oss som specialister. Det finns inte det fel eller den skada som vi inte kan åtgärda.

Om du vill få din mobil reparerad hos oss, behöver du bara komma förbi ett av våra verkstäder eller inlämningsställen. Vi finns på flera platser i Köpenhamn, liksom vi även täcker andra delar av Själland. Längst ner på sidan hittar du alla våra adresser.

Du kommer före i kön om du skapar ditt ärende hemifrån.

Byte av skärm på Samsung Galaxy S20

Modellen kommer med en 6,2″ stor skärm av hög kvalitet. Skärmen bidrar till att ge mobilen ett exklusivt utseende, men tyvärr kan även denna skärm gå sönder om du inte är tillräckligt försiktig. Den kan till exempel gå sönder om du tappar mobilen på marken eller stöter den mot en vägg, en bordskant eller en annan hård yta.

Är skärmen på din Samsung Galaxy S20 repad eller spräckt, och vill du ha den utbytt, har du kommit till rätt webbsida. Skärmsbyte är nämligen en av de reparationer som vi är experter på.

Byte av batteri i en Samsung Galaxy S20

I inledningen nämnde vi att mobilen kommer med ett långtidshållbart batteri. Det är naturligtvis en stor fördel. Var dock medveten om att även långtidshållbara batterier kan bli dåliga med tiden.

Batterier slits helt naturligt över tid, och det gäller också batteriet i en Samsung Galaxy S20. Därför kan det komma en dag när du bestämmer dig för att byta batteriet, eftersom det har blivit för dåligt för att hålla ström eller inte vill ladda upp. Är dagen kommen, kan du kontakta oss för ett pris på batteribyte.

Vad är fel på min smartphone? Vi identifierar felet

Som användare kan du inte alltid se vad din Samsung Galaxy S20 lider av med blotta ögat. Du kan bara konstatera att den inte fungerar optimalt. I detta läge kan du med fördel samarbeta med en tekniker från GladTeknik. Vi gör en felsökning av telefonen.

Få din smartphone reparerad för både ekonomins och miljöns skull

Om din Samsung Galaxy S20 går sönder har du två alternativ:

  1. Du kan kassera den och köpa en ny
  2. Du kan få den reparerad.

Vi rekommenderar alltid att få den reparerad, om det är möjligt. Det rekommenderar vi både för din ekonomi och för miljöns skull. Här kan du läsa vår gröna politik.

Frågor och svar

Vart ska jag vända mig för att få min Samsung Galaxy S20 reparerad?

Du kan alltid vända dig till GladTeknik när din Samsung Galaxy S20 går sönder, och det finns behov av en reparation. Vi är nämligen specialister på området. Lämna in enheten på ett av våra verkstäder eller sväng förbi ett av våra inlämningsställen. Då reparerar vi den så snabbt som möjligt.

Vad kan jag förvänta mig att betala för en Samsung Galaxy S20-reparation?

Priset för reparationer av en Samsung Galaxy S20 kan variera mycket. Det beror på att reparationernas komplexitet kan variera. Du kan dock vara säker på att du får ett beräknat och uppgivet pris för reparationen innan våra tekniker påbörjar arbetet. På så sätt slipper du oönskade överraskelser.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande