Mac Mini-reparation
Har din Mac Mini gått sönder eller saktat ner över tiden? Vi kan reparera alla Mac Mini-modeller snabbt och till ett bra pris.

Reparation av Mac Mini

För många är Mac Mini en fantastisk stationär dator. Datorn är en mycket kompakt stationär dator som ofta väljs på grund av design och storlek. En Mac Mini kan dock gå sönder precis som alla andra datorer. Och det är här vi kommer in i bilden. För hos oss på GladTeknik kan vi reparera din Mac Mini oavsett årgång eller modell. Vi reparerar alla typer av datorer, inklusive Mac Mini-modellen, till konkurrenskraftiga priser och snabbare än de flesta andra verkstäder. I genomsnitt löser vi uppgiften på cirka en dag i 9 av 10 fall. Denna höga servicenivå och snabba reparationstid är något som många av våra kunder verkligen uppskattar, eftersom få människor vill vänta veckor på att få tillbaka sin Mac.

Grundläggande hantering och prisuppgifter

Från vår huvudverkstad i Danmark erbjuder vi dig en grundläggande hantering och naturligtvis erbjudanden för reparation av din Mac Mini. På det sättet finns det inga överraskningar för dig som kund. Om du är osäker på vad som är fel med din Mac är denna grundläggande hantering den perfekta lösningen, eftersom en tekniker kommer att ge sin första analys av vad problemet kan vara. Förutom Mac Mini erbjuder vi också reparation av andra Apple-datorer.

Mac Mini reparation

Reparation af Mac Mini

Typiska Mac Mini-reparationer

Oavsett vilka problem du har med din Mac kan vi hjälpa dig. Först och främst rekommenderar vi att du kontaktar oss för ett förutsättningslöst kostnadsförslag och möte. Några av de uppgifter vi regelbundet utför på Mac Mini-datorer är:

  • Byta ut CPU-fläkten
  • Reparation av strömförsörjning
  • Byta ut hårddisk till SSD
  • Logicboard reparation
  • TrackPad-reparation
  • Intern rengöring
  • Reparation vid vätskeskador
  • Dataåterställning
  • Hjälp med OSX eller programvara
  • Uppgradera eller ersätta RAM

Behöver du reparera din Mac Mini?

När behovet uppstår är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss online eller per telefon för möte och prisuppskattning på uppdraget. Så kommer du snabbt vidare.”Snabb och billig reparation. Jag har fått reparera min Mac-dator till ett riktigt bra pris jämfört med vad konkurrenterna kan erbjuda. Jag skulle alltid rekommendera att du kontaktar GladTeknik och får ett erbjudande om reparation om du befinner dig i den situationen att du behöver det! Stor high five för bra service."


5 / 5 stjärnor

Jørgen