iPhone 15 reparation
Från skärmbyte till batteriproblem
våra erfarna tekniker ser till att din iPhone 15 fungerar som ny.
iPhone 15 reparation 1

iPhone 15 Pro Max

Har du problem med din iPhone 15 Pro Max? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 15 reparation 1

iPhone 15 Pro

Har du problem med din iPhone 15 Pro? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 15 reparation 3

iPhone 15 Plus

Har du problem med din iPhone 15 Plus? Vi kan hjälpa!

Läs mer

iPhone 15 reparation

iPhone 15 är en smartphone som representerar det bästa inom teknologiska innovationer och funktionell design. Men även med de mest avancerade säkerhetsfunktionerna, fantastisk batteritid och en banbrytande processor, kan olyckor och tekniska problem fortfarande uppstå. Det är här GladTeknik kommer in i bilden.

Varför välja oss för din iPhone 15-reparation?

Vi har ett team av erfarna tekniker som är specialister på att reparera iPhone 15. Vår expertis sträcker sig från byte av skärmar till batteriproblem och allt däremellan. Vårt mål är att ge dig en snabb och effektiv service, så du kan återgå till din digitala vardag så snabbt som möjligt. Viktigare ännu, GladTeknik är en Apple IRP (Independent Repair Provider), vilket innebär att vi kan erbjuda både OEM (Original Equipment Manufacturer) och original Apple-delar. Dessutom har vi Apple-certifierade tekniker.

iPhone 15 reparation 4

iPhone 15 reparation 5

Skärmbyte på iPhone 15

Skärmen på iPhone 15 är inget mindre än imponerande, men den är inte oslagbar. Om du upplever problem med skärmen, är våra tekniker redo att utföra en professionell reparation. Vi använder endast de bästa reservdelarna, så du kan vara säker på att din telefon fungerar som ny.

Batteribyte på iPhone 15

Även om iPhone 15 har en imponerande batteritid är det oundvikligt att batteriet kommer att börja visa tecken på slitage över tid. Vi erbjuder batteribyte till konkurrenskraftiga priser och får din telefon att fungera igen på nolltid.

Andra reparationer

Förutom skärm och batteri erbjuder vi en rad andra reparations tjänster såsom kamera, mikrofon och högtalare. Oavsett problemet har vi en lösning redo för dig.

Boka tid för reparation

Om du upplever problem med din iPhone 15 kan du enkelt skapa ett ärende för reparation direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Prisinformation

Våra priser är både rättvisa och konkurrenskraftiga. Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet. Kontakta oss för en ovillkorlig offert på din reparation.

Frågor och svar

Hur mycket kostar det att byta batteri eller skärm på iPhone 15? För att få det mest precisa erbjudandet om reparation av batteri eller skärm på iPhone 15, vänligen kontakta oss direkt.

Hur bokar jag tid för en iPhone 15-reparation? Du kan enkelt boka en tid för reparation via vår hemsida, där du fyller i ett enkelt formulär. Därefter kan du lämna in din iPhone 15 hos oss för reparation.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din iPhone 15-reparation!

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande