iPhone 15 Pro Max reparation
Professionell och snabb reparationservice för iPhone 15 Pro Max
Vi gör din iPhone som ny igen med vår toppmoderna utrustning och expertis

Reparation av iPhone 15 Pro Max

I september 2023 introducerade Apple ännu en imponerande skapelse för teknologifantaster världen över: iPhone 15 Pro Max. Denna banbrytande smartphone innehåller många spännande funktioner, som ett förbättrat titan-design, en ännu större Super Retina XDR-skärm med Always-On och ProMotion-teknologi, samt den kraftfulla A17 Pro-chippen. Men även den mest avancerade teknologin är inte utan sårbarheter.

GladTeknik och iPhone 15 Pro Max

Vi på GladTeknik har specialiserat oss på att reparera iPhones, och iPhone 15 Pro Max är inget undantag. Vårt team av tekniker är väl rustade och har den nödvändiga kompetensen, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda snabb och professionell service.

iPhone 15 Pro Max reparation 1

iPhone 15 Pro Max reparation 2

Skärmbyte

Även om iPhone 15 Pro Max-skärmen är av senaste snitt är den fortfarande känslig för skador. Vi har stor erfarenhet av skärmreparationer och ser till att din smartphone snart fungerar optimalt igen.

Batteribyte

iPhone 15 Pro Max använder ett kraftfullt uppladdningsbart litiumjonbatteri. Men som alla batterier kan det försämras över tiden. Vi kan snabbt byta ditt batteri så att din telefon återigen fungerar optimalt.

Övriga Reparationer och Felsökning

Från mindre reparationer som mikrofonbyte till större problem som vätskeskador, har vi dig täckt. Våra tekniker kommer att utföra noggrann felsökning och se till att alla problem har adresserats.

Reparationstjänster

Med den senaste utrustningen och reservdelarna är vi redo att ta itu med alla former av skador på iPhone 15 Pro Max. Skärmreparationer, batteribyten, kamerafel – oavsett problemet har vi lösningen. Vi erbjuder en rad reparationstjänster till överkomliga priser. Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande smartphone. Därför strävar vi alltid efter att göra reparationen snabb och enkel för dig. När du lämnar in din iPhone 15 Pro Max ser vi till en snabb omloppstid.

Inlämningsplatser

Med flera inlämningsplatser utspridda över hela Danmark, inklusive i Köpenhamn, har du alltid enkel tillgång till vår service. Vårt uppdrag är att göra reparation så problemfri som möjligt.

Vi ser fram emot att göra din iPhone 15 Pro Max som ny igen!

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande