iPhone 11 reparation
Har din iPhone 11 gått sönder och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 11 till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.
iPhone 11 reparation 1

iPhone 11 Pro Max

Har du problem med din iPhone 11 Pro Max? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 11 reparation 2

iPhone 11 Pro

Har du problem med din iPhone 11 Pro? Vi kan hjälpa!

Läs mer

Reparation av iPhone 11

2019 hade massor av nyheter inom elektronikens värld. En av de stora var iPhone 11. Om du också var så imponerad av modellens kamera, batteritid och andra fördelar att du valde att köpa den, så är du långt ifrån den enda.

iPhone 11 är en av de största bästsäljarna genom tiderna, men även bästsäljare kan gå sönder. Har du en iPhone 11 som har gått sönder på grund av en sprucken skärm, ett defekt batteri eller något helt annat? Då har du kommit rätt.

Stor expertis inom reparation av iPhone 11

GladTeknik reparerar inte bara datorer och surfplattor. Vi reparerar också smartphones, så vi kan också reparera din iPhone 11 om den inte längre fungerar som den ska.

Genom åren har vi byggt upp stor kunskap och expertis inom reparation av iPhone 11. Vi har god kunskap om modellen och vi vet hur de vanliga felen och skadorna ska åtgärdas. Det är därför mycket sannolikt att du också kan få dina mobilproblem lösta, oavsett vad din iPhone 11 lider av.

iPhone 11 reparation 3

iPhone 11 reparation 4

iPhone 11 med trasig skärm

iPhone 11 är en kvalitetsmobil, men skärmen är känslig och bör därför inte utsättas för stötar eller slag. Vissa skador kan förebyggas med hjälp av skal och skärmskydd, men tappar du din iPhone 11 på golvet eller marken kan den gå sönder.

Om olyckan är framme och du har lyckats förstöra skärmen på din iPhone 11, har du rätt att vara irriterad. Du bör veta att du snabbt och till ett bra pris kan få skärmen utbytt av våra tekniker.

iPhone 11 med trög eller defekt batteri

iPhone 11 bör ha en livslängd på många år om du använder den korrekt. De flesta delar kommer dock med tiden att slitas ut, och det gäller också batteriet. Det kommer vanligtvis att uttryckas genom att enheten snabbare förlorar ström. Du måste därför ofta ladda upp den, vilket kan vara irriterande.

Vill du lösa problemet med det defekta eller tröga batteriet? Då kan du få batteriet utbytt i din iPhone 11 hos GladTeknik.

iPhone 11 med defekt kamera, mikrofon eller högtalare

iPhone 11 kan också gå sönder på andra sätt. Visserligen är det vanligtvis skärmen eller batteriet som måste bytas först, men också kameran, mikrofonen eller högtalaren kan svika. Om det är fallet kan du skicka din iPhone 11 för reparation hos oss.

Boka tid för reparation

Vill du få din iPhone 11 reparerad så snart som möjligt? Då kan vi uppmana dig att kontakta oss för att boka en tid för reparation. Skapar du ditt ärende hemifrån, kommer du före i kön och sparar tid.

Detta kostar det att få en iPhone 11 reparerad

Reparationer av iPhone 11 erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser hos GladTeknik. Priset kan variera från reparation till reparation, men oavsett om det handlar om att byta skärm eller batteri, att reparera kameran eller högtalaren, tar vi hand om det till ett bra pris.

Frågor och svar

Hur beställer jag reparation av en iPhone 11?

GladTeknik gör det enkelt för dig att beställa reparation av din iPhone 11. Du kan göra det på vår webbplats. För att komma fram i kön och spara tid i butiken ber vi dig att skapa ditt ärende hemifrån. När du har skickat in den nödvändiga informationen kan du lämna in din iPhone 11 på vår verkstad i Hvidovre.

Varför är GladTeknik ett bra ställe att få sin iPhone 11 reparerad?

GladTeknik är det ideala stället att få din iPhone 11 reparerad av flera skäl. Vi är stolta över att ha många års erfarenhet av reparation av iPhone 11. Dessutom har vi några av marknadens bästa priser, samt kort väntetid är en självklarhet när du sätter din tillit till oss och våra tekniker.