iPhone 11 Pro Max reparation
Är din iPhone 11 Pro Max trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 11 Pro Max till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max var, med sin kraftfulla A13-chip, sina tre 12 MP-kameror och hög upplösning, den ultimata smarttelefonen när den lanserades hösten 2019. Om du också blev så förtjust i den nya modellen att du köpte en, har du knappast ångrat ditt beslut. Glädjen kan dock förstöras om det uppstår skador eller fel på enheten.

Är din nuvarande iPhone en iPhone 11 Pro Max, och har den tyvärr gått sönder, kan du få den reparerad hos GladTeknik. Vi tar hand om alla fel och skador.

Reparation av iPhone 11 Pro Max i Köpenhamn och på resten av Själland

Bor du i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland? Då ha GladTeknik i åtanke när du ska hitta ett ställe att få din iPhone 11 Pro Max reparerad. Vi har flera verkstäder och inlämningsställen i Köpenhamn och flera andra platser på Själland.

Vi reparerar smartphones och surfplattor samt datorer för både privatpersoner och företagskunder. Oavsett vilken typ av kund du representerar, kan vi hjälpa. Vi byter skärmar och batterier och mycket mer.

iPhone 11 Pro Max reparation 1

iPhone 11 Pro Max reparation 2

Byte av framskärm eller baksida på iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max tål mycket, men även en slitstark mobil kan gå sönder. Ofta är det skärmen som går sönder när olyckan är framme. Det kan t.ex. vara att du har tappat mobilen på marken, så framskärmen och/eller baksidan har gått sönder. Synen av en spräckt mobilskärm är aldrig trevlig, men skärmskador är – lyckligtvis för dig – bland de mest enkla skadorna att åtgärda. Det löses genom att byta skärmen.

Vill du också byta skärmen på din iPhone 11 Pro Max? Boka tid via vår hemsida.

Byte av batteri i iPhone 11 Pro Max

Du sliter naturligtvis på din mobil och dess delar när du använder den. En av de delar som blir slitna med tiden är batteriet. Till skillnad från en skada på skärmen, är en skada på batteriet inte synlig, men du kan känna det på den sjunkande batteritiden. Det kan också vara så att batteriet i din iPhone 11 Pro Max inte alls vill ladda upp.

Har batteriet i din mobil tjänat ut sin tid, och är ett byte av batteriet enda lösningen? Då kom förbi GladTeknik och byt batteriet.

Byte och reparation av andra delar

Det kan uppstå många skador och fel på en iPhone 11 Pro Max. Vissa fel och skador kan förebyggas genom att vidta vissa försiktighetsåtgärder och genom att använda tillbehör som skal och skärmskydd.

Önskar du också att din mobil får tillbaka sin fulla funktionalitet? Lämna in din iPhone 11 Pro Max hos oss, och låt våra tekniker utföra den nödvändiga reparationen.

Expressreparation av iPhone 11 Pro Max – utan kompromisser

Det är aldrig trevligt att vara utan sin smartphone. Därför erbjuder vi expressreparation av iPhone 11 Pro Max. Den faktiska reparationstiden kan naturligtvis variera, men ofta kan vi klara reparationer på under 24 timmar.

Vi utför reparationer utan att kompromissa varken på kvalitet eller service.

Värt att veta om våra priser

”Vad kostar reparation av en iPhone 11 Pro Max?”

Du hittar inte priser på alla våra reparationer på hemsidan, men kontaktar du oss via telefon eller e-post får du en förväntad prisuppgift. Vi är mycket konkurrenskraftiga och garanterar kvalitet för pengarna.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande