Mac-reparation och support
Är din Mac-dator trasig eller behöver du byta ut en eller flera delar? Vi erbjuder Mac-reparation till bra priser, oavsett om det är Macbook-skärmreparation, Macbook Air-reparation, iMac-reparation, Mac GPU-reparation eller annan Mac-hjälp.

Mac-reparation i Malmö och Danmark

Apple-produkter är vanligtvis läckra, lyxiga och har en cool design – men du betalar mycket för varumärket, så det är riktigt surt när din produkt går sönder. Därför har vi på GladTeknik bland annat valt att arbeta med Macbook Pro-reparation, iMac-reparation och reparation av andra Apple- och Mac-produkter. På detta sätt ser vi till att våra kunder kan fortsätta att vara nöjda med sin läckra Mac långt in i framtiden.

Vi reparerar MacBook Pro – men vad mer?

Gladteknik har erfarenhet av att reparera ett stort antal Apple-produkter, från Mac-datorer till iMac och mer. Vi har sammanställt en lista över produkter vi arbetar med nedan, så att du snabbt kan få en översikt. Har du problem med din Macbook? Vi arbetar med alla följande Apple-produkter:

Men vad händer om din produkt inte går sönder och du bara behöver lite teknisk hjälp för dataåterställning, SSD-hårddisk eller något annat? Då har du tur, för GladTeknik erbjuder bl.a. allt i Apple-reparation.

 

Mac reparation København

Mac reparation

Problem som vanligtvis kräver Mac-reparation

Mac-datorer, som datorer, kan hamna i tekniska problem av olika grad och typ. Lyckligtvis har vi skickliga och erfarna tekniker som bland annat specialiserat sig på Mac-reparationer och Apple-reparationer. Bland annat kan vi lösa:

 • Macbook skärmreparation
 • Reparation av Macbook Air, Pro, iMac, Mac Mini och andra modeller
 • Problem med iMac-grafikkort
 • Moderkort och logikkort problem
 • Rengöring från damm och smuts som har fastnat
 • Gör en långsam Mac snabbare
 • Vattenskada och andra vätskeskador
 • Batteribyte på Mac
 • Allmänt Mac-stöd

Vår verkstad är också ESD-skyddad, vilket innebär att den är skyddad mot statisk elektricitet.

Mer än bara att reparera Macbooks

Vi kan göra mer än bara reparera Apple-produkter. Det är inte alltid som produkten har gått sönder. Ibland behöver du bara hjälp med det tekniska om det finns funktioner som du inte kan göra. Vi har därför också flera års erfarenhet av att ge teknisk support för Apples olika produkter, så vi kan alltid vara redo att ge dig en bra och effektiv service. Här kan du se en lista över vilka produkter vi bland annat erbjuder reparation för.

 • Alla iPad-varianter – iPad Air, iPad Pro, iPad Mini och den vanliga iPad
 • Alla modeller av iPhone, från klassiska modeller till iPhone X
 • Apple Watch
 • iPod Touch, iPod Nano och iPod Shuffle
 • Olika Apple-applikationer, som iCloud, Time Machine och Apple ID

Och det är bara en del av vad vi kan göra för dig. Om du sitter med en Apple-produkt och är osäker på om vi kan hjälpa dig med din Apple-reparation, lyft telefonen och kontakta oss! Då kan vi berätta om vi kan hjälpa – och det kan vi troligtvis göra. Läs mer om oss här.

MacBook Pro reparation

MacOS

Behöver du Mac-support?

Inte alla behöver reparera sin Mac. Vissa behöver bara Mac-support, dvs. hjälp för sin Mac. Kanske för att det finns något i e-postinställningen som inte fungerar, eller för att det finns ett fel som inte kommer att lösas. Oavsett fall kan våra specialiserade Apple-tekniker hjälpa dig att få din Mac att fungera optimalt igen. Några av de typiska frågorna där människor söker Mac-support från oss är när:

 • Mac-datorer startar inte
 • Skärmen är svart
 • Skärmen stängs plötsligt av
 • Hjälp med att installera program behövs
 • Hjälp behövs för att flytta alla filer och applikationer från en gammal Mac till en ny Mac
 • Operativsystemet måste installeras om

Listan är inte uttömmande och är bara några av de saker vi vanligtvis tillhandahåller Mac-stöd för. Om ditt problem inte nämns ovan, skriv eller ring oss så ger vi dig en offert om hur vi kommer att lösa uppgiften och vad den kommer att kosta.

Behöver du en Mac-reparation eller något annat?

Om du behöver hjälp är vi redo att hjälpa till. Gå till vår bokning och ring oss, skicka ett mejl eller fyll i ett kontaktformulär – vad som helst som passar dig bäst. Då kan vi ge dig ett bra erbjudande!”Min iMac blev långsammare och långsammare. Ett försök att uppdatera hamnade helt dött. Jag konsulterade Apple online och via telefon och det slutade med att de inte kunde hjälpa mig, men rådde mig att investera i en ny Imac, samtidigt som jag var tvungen att acceptera att mina data hade gått förlorade. Jag över några positiva recensioner av Gladteknik. Jag hade nästan kommit överens om att mina data hade gått förlorade och att jag skulle ha en ny maskin. När jag kontaktade Mathias måste jag bara lova att något hände. Inom 48 timmar hade min iMac återupplivats, alla mina data sparats och efter överenskommelse uppdaterades min maskin med ny hårddisk och 12 GB RAM m.m. Levereras till min hemadress och allt går nu som en dröm. Allt inom den överenskomna ekonomiska ramen. Jag är fortfarande mycket stolt över att ha träffat sådana professionella och kompetenta människor, och härmed ger jag Gladteknik och Mathias mina högsta rekommendationer på vägen. Om de håller denna nivå kommer de att kunna nå långt.“


5 / 5 stjärnor

Per Juul Rankløve