iPhone 13 Pro Max reparation
Är din iPhone 13 Pro Max trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 13 Pro Max till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max tog verkligen recensenterna med storm när den lanserades hösten 2021. Här presenterades en 5G-smartphone med en blixtsnabb A15-chip, en hållbar design och lång batteritid.

Var du så imponerad av modellens egenskaper att du bara var tvungen att äga en, men har din iPhone 13 Pro Max sedan gått sönder? Då misströsta ej – mobilen kan troligtvis repareras.

Reparation av iPhone 13 Pro Max

Du har en iPhone 13 Pro Max med ett fel eller skada som du vill få åtgärdat, och du bor i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland. Om det stämmer, har du kommit rätt till oss på GladTeknik. Vi verkar nämligen just i detta område.

Våra verkstäder inrymmer mycket kompetenta tekniker som har stor erfarenhet av att reparera både nyare och äldre iPhones. Här kan du därför också få din mobil reparerad. Bor du inte i närheten av någon av våra verkstäder, kom ihåg att vi också har flera inlämningsställen.

Värt att veta om priser och väntetid

Du vet nu att vi kan reparera din iPhone 13 Pro Max om olyckan är framme och den är trasig. Men vad gäller priserna och väntetiden?

Priset för en reparation beror på vad problemet är. Det kan vi ta reda på genom att göra en felsökning av enheten, om orsaken till problemet inte är tydlig, exempelvis vid en spräckt skärm. För att bli klokare på priser ska du skriva eller ringa till oss.

Reparationstiden varierar från fall till fall. Vissa reparationer tar längre tid än andra. Under normala omständigheter kan vi reparera en iPhone 13 Pro Max på under 24 timmar.

iPhone 13 Pro Max reparation 1

iPhone 13 Pro Max reparation 2

Reparation av skärm på iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max kan bli skadad som alla andra iPhones, och ofta är det skärmen som går sönder om du tappar mobilen eller stöter emot något hårt, exempelvis en vägg eller en bildörr. Oavsett orsaken till att skärmen på din mobil är spräckt kan vi byta skärmen så att du får tillbaka en snygg och funktionell mobil.

Vi kan också byta bakomslaget på din iPhone 13 Pro Max om det också är trasigt.

Reparation av batteriet på iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max hade vid lanseringen den hittills längsta batteritiden i en iPhone. Det har du förmodligen kunnat njuta av under en längre tid, men märker du nu att batteritiden är minskande kan teknikerhjälp behövas. Det kan bero på att batteriet är slitaget och därför behöver bytas ut.

Det är svårt att sätta siffror på batteriets livslängd i en iPhone 13 Pro Max, men behöver du hjälp med att bedöma om ett batteribyte är nödvändigt, kontakta oss för att få en professionell bedömning.

Felsökning av iPhone 13 Pro Max

Om du inte är medveten om vad som är fel med din iPhone 13 Pro Max, och skulle vilja veta det, bör du rådgöra med våra tekniker. Teknikerna kan göra en felsökning, så att det blir klart vad problemet är. Vi kommer samtidigt med ett förslag på vad som krävs för att lösa problemet och vad det kommer att kosta.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande