iPhone 13 mini reparation
Är din iPhone 13 mini trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 13 mini till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 13 mini

iPhone 13 mini lanserades hösten 2021 och imponerade på flera fronter. Det var framför allt den nya kameran, den snabbare processorn och den förbättrade ljusstyrkan som hyllades av recensenter och experter.

iPhones blir generellt bättre och bättre, men även om iPhone 13 mini är en bra telefon, kan den gå sönder. Skador och fel är svåra att förebygga, men lyckligtvis finns det hjälp att få om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder nämligen en rad olika reparationer.

Ska vi reparera din iPhone 13 mini?

Som ägare av en iPhone 13 mini bestämmer du självklart själv var du vill få din mobil reparerad om den går sönder. Först kan du kolla om garantin har gått ut och om din försäkring täcker en reparation.

För att vara säker på att reparationen utförs korrekt bör den göras av en tekniker. Vi har flera tekniker som brinner för att reparera smartphones, och de har också erfarenhet av att reparera iPhone 13 mini. Här är du i goda händer.

Vi kan till exempel hjälpa dig om skärmen eller batteriet går sönder.

iPhone 13 mini reparation 1

iPhone 13 mini reparation 2

Ny skärm till iPhone 13 mini

iPhone 13 mini har en skärm med rundade hörn och fantastisk bildkvalitet. Det finns ingenting att klaga på när det gäller skärmens kvalitet, men skärmen är känslig och kan gå sönder om enheten tappas och landar olyckligt.

Behovet av en ny skärm till iPhone 13 mini kan uppstå om du i farten tappar din mobil på ett hårt underlag. Beroende på hur telefonen landar kan skärmen och/eller bakomslaget gå sönder. Framsidan kan skyddas med skärmskydd, medan bakomslaget kan skyddas med ett skal.

Nytt batteri till iPhone 13 mini

iPhone 13 mini kan hålla i många timmar utan att gå tom på ström, men som andra batterier kan batteriet i denna modell bli utslitet. Ju mer du använder mobilen och ju oftare du laddar den, desto kortare tid går det innan det är nödvändigt att byta batteriet.

Om du är trött på att behöva ladda din iPhone 13 mini ständigt och jämt, kan det i många fall vara en god idé att byta ut det gamla och slitna batteriet.

Vi åtgärdar även andra fel och skador

I de tidigare avsnitten har vi gett några konkreta exempel på vilka reparationer vi erbjuder. Vi kan både byta skärmen och batteriet i din iPhone 13 mini. Utöver dessa reparationer erbjuder vi att reparera bakomslag, mikrofon, högtalare och mycket mer. Med andra ord kommer du kunna söka teknisk hjälp hos oss i alla situationer där din smartphone inte fungerar optimalt.

Priser på reparation av iPhone 13 mini

Priset på en iPhone 13 mini-reparation varierar beroende på vilken reparation som behövs.

Vissa reparationer är dyrare än andra, och därför ber vi dig kontakta oss med en förfrågan. Genom att uppge om det är skärmen, batteriet eller något helt annat som behöver bytas kan vi ge ett pris på reparationen. Om du inte är säker på vilken reparation som behövs, undersöker vi det och finner svaret.

Här kan du lämna in din mobil för reparation

Du kan lämna in din iPhone 13 mini för reparation hos GladTeknik på flera platser i Köpenhamn och på andra ställen i resten av Själland. Vi har både verkstäder och flera inlämningsplatser. När du lämnar in din telefon strävar vi efter att reparera den inom 24 timmar. Det tar alltså inte lång tid innan du kan hämta en perfekt fungerande telefon.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande