iPhone 7 Plus reparation
Är din iPhone 7 Plus trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 7 Plus till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus är inte en smartphone med obegränsad livslängd, men i många fall kan du få den reparerad och därmed förlänga dess livslängd om den är trasig. Det kan till exempel vara problem med skärm, batteri eller kamera. I dessa fall kommer det ofta att räcka med att byta ut skärmen, batteriet eller kameran. Det tar vi hand om på GladTeknik.

Genom att få din iPhone 7 Plus reparerad av våra tekniker kan din smartphone bli som ny igen. Därmed slipper du att investera i en ny smartphone. Detta kommer både miljön och din ekonomi att tacka dig för.

iPhone 7 Plus reparation 1

iPhone 7 Plus reparation 2

Reparation av iPhone 7 Plus hos GladTeknik

iPhone 7 Plus hör numera till bland de äldre modellerna från Apple, men du kan fortfarande få den reparerad. GladTeknik är platsen där du kan få din iPhone 7 Plus reparerad under fördelaktiga villkor. Vi skryter av att ha stor expertis och många års erfarenhet, och vi ger garanti för tillfredsställelse.

För att få din iPhone 7 Plus reparerad av en av våra tekniker måste du antingen besöka en av våra verkstäder eller en av våra inlämningsplatser. Sedan sätter vi så snabbt som möjligt igång med reparationen, så att du inte behöver vänta längre än absolut nödvändigt.

Är skärmen på din iPhone 7 Plus trasig?

Det finns en massa tillbehör till iPhone 7 Plus som ska skydda skärmen. Det inkluderar bland annat skal och skärmskydd. Du har därmed möjlighet att förebygga skador på skärmen.

Alla kan dock vara otursamma. Har du tappat din iPhone 7 Plus på golvet, och har det gått ut över skärmen, kan du beställa en utbyte av skärmen hos oss.

Behövs en annan reparation?

I de tidigare avsnitten har du introducerats för två typiska reparationer av iPhone 7 Plus: utbyte av skärm och batteri.

Det är de mest efterfrågade reparationerna, men vi erbjuder också andra reparationer. Om det därför inte är varken skärmen eller batteriet som inte fungerar, utan något helt tredje, ska du inte tveka med att kontakta oss.

Priser på reparationer av iPhone 7 Plus

Vi har inte offentliggjort våra reparationspriser på vår hemsida, men genom att kontakta oss kan du enkelt få beräknat ett pris på din reparation.

För att inhämta ett icke-bindande anbud måste du ange vilken modell du har, i detta fall iPhone 7 Plus, och vilken reparation som behövs, till exempel utbyte av skärmen.

Skapa ärendet hemifrån och spara tid

Du kan skapa ditt ärende hemifrån, och det kan du med fördel göra om du vill spara tid. När du har skapat ditt ärende kan du lämna in din iPhone 7 Plus hos oss. Sedan tar vi hand om reparationen så snabbt som möjligt.

iPhone 7 Plus reparation 3

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande