iPhone 6 Plus reparation
Är din iPhone 6 Plus trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 6 Plus till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus lanserades på marknaden 2014, och många har sedan dess valt att skaffa sig denna modell. Vi förstår varför, men även om det var – och är – en bra smartphone, kan det uppstå behov av reparationer.

Om du har problem med din iPhone 6 Plus, oavsett om det rör sig om batteri, kamera, skärm eller något helt annat, kommer vi till undsättning. Våra tekniker kan med stor sannolikhet lösa problemet, så tveka inte att besöka GladTeknik.

iPhone 6 Plus reparation 1

iPhone 6 Plus reparation 2

Många års erfarenhet av att reparera iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus har varit på marknaden i många år, och det är naturligtvis en modell vi har stor erfarenhet av att reparera. Det innebär att om din iPhone 6 Plus inte fungerar som den borde, kan vi med stor säkerhet både identifiera problemet och lösa det.

Hos oss är du garanterad hållbara reparationer, eftersom vi endast använder reservdelar av hög kvalitet och aldrig lämnar något åt slumpen. Våra tekniker är professionella, erfarna och noggranna, vilket är din garanti för en kompromisslös reparation.

Vi utför bland annat följande reparationer av iPhone 6 Plus:

  • Byte av skärm
  • Byte av batteri
  • Reparation av kamera
  • Osv.

Ny skärm till iPhone 6 Plus?

iPhone 6 Plus har en stor (5,5”) och solid skärm, men det finns naturligtvis en gräns för hur mycket den kan tåla. Utsätts skärmen för stötar eller slag kan den spricka, och det kan bli nödvändigt att byta skärmen.

Om du har varit så olycklig att förstöra skärmen på din iPhone 6 Plus, kan du gå till GladTeknik och få den utbytt. Vi kan också byta baksidan på enheten om den är trasig.

Ny batteri till iPhone 6 Plus?

Batteriet i en iPhone 6 Plus kan bli svagt eller gå sönder, och i dessa fall kan det uppstå behov av att byta batteriet.

Har du haft din iPhone 6 Plus i många år är det inte otänkbart att batterilivslängden har försämrats. Det beror ofta på normalt slitage. Problemet löses enkelt genom att byta batteriet. Vi byter batteriet så att du igen kan använda din mobil utan att behöva använda laddaren hela tiden.

Få din iPhone 6S reparerad hos GladTeknik

GladTeknik bör vara din go-to-reparatör när din iPhone 6S inte fungerar som den borde. Vi har många års erfarenhet av att reparera iPhones, inklusive 6S-modellen.

Du bör låta våra tekniker ta hand om reparationen om du vill vara säker på att reparationen utförs professionellt och effektivt. Du kan lita på att vi tar väl hand om din iPhone 6S och att den kommer tillbaka i utmärkt skick.

Innan reparationen genomför vi en felsökning för att klargöra vad din smartphone lider av, om det finns tvivel om det. Det kan till exempel finnas flera anledningar till att din iPhone 6S inte startar eller att skärmen flimrar.

Vi reparerar din iPhone 6 Plus snabbt, säkert och billigt

iPhone 6 Plus är inte en smartphone du bör försöka reparera själv. I värsta fall kan du förvärra skadan om reparationen inte utförs helt enligt konstens alla regler. Lämna därför det till våra tekniker.

Lämna in din iPhone 6 Plus för reparation hos oss, och vi ser till att du får en både snabb, säker och billig reparation. Vill du ha ett pris på reparationen innan du lämnar in den, kontakta oss för en offert.

Lämna in din iPhone 6 Plus för reparation nära dig

GladTeknik finns i Hvidovre, men du behöver inte nödvändigtvis köra till Hvidovre för att lämna in din iPhone 6 Plus för reparation. Du kan istället välja att besöka en av våra inlämningsplatser om någon av dessa platser ligger närmare dig. Du kan till exempel lämna in enheten på Amager eller Frederiksberg, i Farum, Herfølge, Herlufmagle eller Malmö.

iPhone 6 Plus reparation 3

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande