iPhone 6S Plus reparation
Är din iPhone 6S Plus trasig och behöver reparation? Vi erbjuder expressreparation av iPhone 6S Plus till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus slets nästan från hyllorna när den kom ut, och även om det har kommit många nyare och bättre modeller sedan dess, är denna modell fortfarande populär. Om du har en iPhone 6S Plus och har problem med den, vänd dig till GladTeknik.

Oavsett om din mobil behöver en ny skärm, ett nytt batteri, en ny kamera eller om det finns behov av en annan reparation, kan vi tillgodose ditt behov. Våra tekniker har stor erfarenhet av att reparera iPhone 6S Plus.

iPhone 6S Plus reparation 1

iPhone 6S Plus reparation 2

Professionell reparation av iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus är inte en smartphone man bör reparera på egen hand om man inte har de nödvändiga verktygen, de rätta reservdelarna och den rätta expertisen. Det finns risk för att skadan förvärras om det inte görs på rätt sätt.

I stället för att välja gör-det-själv-vägen, lämna över reparationen av din iPhone 6S Plus till en av våra tekniker. Då kan du vara säker på att reparationen blir utförd till perfektion. Vi utför flera reparationer varje dag, så vi vet vad vi gör, och vi tar självklart väl hand om din smartphone.

Få ett icke-bindande anbud på reparation av iPhone 6S Plus

Vad kostar det att få iPhone 6S Plus reparerad?

Det finns inget entydigt svar på det, eftersom det beror på vilken reparation som ska utföras. Du har möjlighet att få ett icke-bindande anbud på reparationen genom att kontakta oss via telefon eller e-post.

Du kan spara mycket pengar genom att få din iPhone 6S Plus reparerad istället för att kasta den. Du gör också miljön en stor tjänst.

Vi byter skärm och batteri, reparerar kameran etc.

Vi erbjuder många reparationer av iPhone 6S Plus: från att byta skärmen till batteriet och att reparera kameran.

Om det är batteriet som har gett upp efter många års användning, om skärmen är trasig eller om kameran har slutat fungera, löser vi det. Det finns med andra ord inga uppgifter som är för små eller stora: vi kan hjälpa till! Är du osäker på vad din iPhone 6S Plus lider av, utför vi gärna en grundlig felsökning.

Behöver din iPhone 6S Plus repareras? Här kan du lämna in den

Din iPhone 6 Plus håller inte för evigt, men genom att få den reparerad kan du förlänga dess livslängd betydligt. Vid behov av reparation kan du antingen svänga förbi våra verkstäder i Hvidovre eller Herlufmagle. Alternativt kan du köra förbi en inlämningsplats.

Vi har inlämningsplatser på flera ställen i Köpenhamn och på andra platser på Själland. Kanske är en av inlämningsplatserna inom gång- eller cykelavstånd från dig? Skapa dig en översikt längst ner på hemsidan.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande