iPhone SE (2. generation) reparation
Är din iPhone SE (2. generation) trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone SE (2. generation) till bra priser i Köpenhamn och resten av Själland.

Reparation av iPhone SE (2:a generationen)

iPhone SE 2 är den andra generationen av iPhone SE – en serie smartphones som är kända för att vara mycket prisvärda. iPhone SE (2:a generationen) är en prisvärd smartphone, men trots det låga priset får du en enhet med många funktioner och fördelar, inklusive en 12 MP-kamera, inbyggd fingeravtryckssensor etc.

Har du en iPhone SE (2:a generationen) och är den trasig? Då kan du tryggt lämna in den för reparation hos GladTeknik. Vi erbjuder alla vanliga reparationer.

Skadad eller defekt iPhone SE (2:a generationen)?

iPhone SE (2:a generationen) har ett relativt lågt pris och om du tar hand om den kan den användas i många år. Skador och fel kan dock drabba vilken smartphone som helst, och du kan ha otur med din smartphone, även om du behandlar den väl.

När olyckan är framme och din iPhone SE 2 inte fungerar optimalt bör den undersökas och repareras av en erfaren tekniker. Erfarna tekniker har vi gott om hos GladTeknik, så tveka inte att söka hjälp hos oss. Vi har stor erfarenhet av att byta skärmar och batterier på iPhones.

iPhone SE (2. generation) reparation 1

iPhone SE (2. generation) reparation 2

Byte av skärm och batteri i iPhone SE 2

Som vi nämnde finns det vissa reparationer vi har särskilt stor erfarenhet av. Det handlar framför allt om byte av skärm och batteri.

Skärmen på din iPhone SE 2 kan gå sönder om den träffar väggen, golvet eller en helt annan yta på ett olyckligt sätt och/eller med hög fart. Ett skal eller skärmskydd kan förebygga skärmskador, men även med detta tillbehör kan skärmen gå sönder. Om det händer att skärmen, antingen fram- eller baksidan, blir skadad, byt ut skärmen.

Likaledes irriterande som det är att förstöra skärmen, lika irriterande är det att ha en iPhone SE 2 med ett slitet eller defekt batteri. Problem med batteriet kan lösas lika enkelt som problem med skärmen. Du behöver bara boka tid hos oss för ett batteribyte.

Andra reparationer av iPhone SE 2

iPhone SE 2 kan också drabbas av andra skador än de vi har gått igenom. I de flesta fall handlar det om ett defekt batteri eller en trasig skärm, men andra delar kan också gå sönder. Det kan till exempel vara så att mikrofonen eller högtalaren inte längre fungerar. Även i dessa fall uppstår ett behov av professionell reparation.

Du kan skapa ditt ärende hemifrån och komma före i kön

Din tid är dyrbar, och därför finns det ingen anledning att slösa med den. Vill du komma före i kön när din iPhone SE 2 ska repareras, ska du bara se till att skapa ditt ärende hemifrån. Det kommer att spara dig mycket tid.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande