iPhone XR reparation
Har din iPhone XR gått sönder och behöver repareras?
Vi erbjuder snabbreparation av iPhone XR till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone XR

iPhone XR är en smartphone med en utmärkt kamera, lång batteritid och stor skärm. Även en modell som iPhone XR, som erbjuder så många fördelar och egenskaper, kan gå sönder. Det händer ofta vid de mest olämpliga tidpunkterna, men hos GladTeknik kan du alltid få din mobil reparerad när olyckan är framme.

Vi reparerar alla de mest populära smartphones från bland annat Apple, och här finns naturligtvis också iPhone XR på listan över modeller vi reparerar. Vi erbjuder bland annat att reparera kamera och skärm.

iPhone XR reparation 1

iPhone XR reparation 2

iPhone XR reparation 3

Professionella tekniker med stor erfarenhet av att reparera iPhone XR

GladTeknik har ett antal tekniker med olika specialiteter. Bland våra tekniker finns flera med stor erfarenhet av att reparera iPhones, inklusive iPhone XR. Har du en trasig iPhone XR som du vill få reparerad så snart som möjligt, ska du kontakta oss.

Vi erbjuder många olika reparationer. Det gäller allt från att byta skärm och batteri till att reparera kameran. Så tveka inte om vi kan lösa uppgiften.

Byte av skärm på iPhone XR

iPhone XR har en relativt stor skärm på 6,1”. Det är en bra storlek om du vill använda din smartphone för att se filmer, nyheter och serier. Tyvärr kan även stora skärmar gå sönder, och när det händer finns det inget annat att göra än att byta skärmen. Byte av skärm på iPhone XR är naturligtvis något vi erbjuder till ett bra pris.

För att förebygga framtida skador på skärmen kan du med fördel skydda din iPhone XR så bra som möjligt. Det kan du göra genom att köpa ett robust fodral och genom att använda skärmskydd. Undvik också att utsätta den för stötar eller slag.

Byte av batteri i iPhone XR

När iPhone XR lanserades 2018 slog den alla tidigare versioner av iPhone mätt på batteritid. Senare har det lanserats iPhones med en bättre batteritid, men det ändrar inte det faktum att iPhone XR har en förnuftig batteritid.

Om din enhet inte längre har en lång batteritid kan det bero på att batteriet är slitet. Om det är fallet bör det bytas ut. Vi kan byta batteriet till ett bra pris.

Övriga reparationer av iPhone XR

Om din iPhone XR har gått sönder och det inte är varken batteriet eller skärmen som är sönder eller defekt, hittar vi felet för dig genom en grundlig felsökning.

Vi erbjuder många andra reparationer än att byta skärm och batteri, så våra tekniker kan också hjälpa dig om du upplever problem med mikrofonen, högtalaren, kameran eller något helt annat.

Vi reparerar din iPhone XR till ett konkurrenskraftigt pris

Hos GladTeknik kan du alltid få din iPhone XR reparerad till ett konkurrenskraftigt pris. Om valet står mellan att reparera enheten eller byta den, är det ingen tvekan om att en reparation är det mest ekonomiska.

Din iPhone XR blir som ny när den är reparerad hos oss, så tveka inte att ta chansen att få en kompetent tekniker att titta på den.

Har du andra frågor om våra reparationer?

Du kan skriva eller ringa till oss om du har frågor om våra iPhone XR-reparationer. Du kan till exempel lära dig mer om våra priser, reparationstider, inlämningsställen och mycket mer.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande