Samsung Galaxy S23 Plus reparation
GladTeknik erbjuder reparation av Samsung Galaxy S23 Plus.
Det är relevant när skärmen, batteriet eller något annat är trasigt.

Reparation av Samsung Galaxy S23 Plus

Ett fantastiskt kamerasystem, en blixtsnabb processor och ett kraftfullt batteri med lång livslängd. Det är bara några av de fördelar du får med Samsung Galaxy S23 Plus. Du får dessutom en smartphone med massor av lagringsutrymme och möjlighet till snabbladdning.

Samsung Galaxy S23 Plus är på alla sätt en fantastisk smartphone, men den kan gå sönder som alla andra smartphones. När eller om det händer kan du söka hjälp hos GladTeknik. Vi har nämligen många tekniker som har erfarenhet av att reparera denna enhet.

Reparera din Samsung Galaxy S23 Plus hos GladTeknik

Samsung Galaxy S23 Plus är en del av den populära Samsung S23-serien som lanserades i februari 2023. Jämfört med sin lillebror i serien har denna enhet både en något större skärm och mer lagringsutrymme.

Vi har erfarenhet av att reparera alla tre modeller i serien, och Samsung Galaxy S23 Plus är inget undantag. Vi kan t.ex. reparera din smartphone om skärmen är trasig, om batteriet har gett upp, eller om mikrofonen inte fungerar. Vi kan också hjälpa dig som har en vattenskadad smartphone.

Samsung Galaxy S23 Plus reparation 1

Samsung Galaxy S23 Plus reparation 2

Ny skärm till Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus kommer med en 6.6” stor skärm, som levererar en detaljerad upplevelse både inomhus och utomhus. Skärmen är imponerande på många parametrar, men den är inte stötsäker. Därför bör du undvika att tappa din smartphone eller på annat sätt utsätta den för stötar eller slag.

Det kan vara nödvändigt att byta skärmen på din Samsung Galaxy S23 Plus om du krossar skärmen av misstag eller på annat sätt skadar den. Ofta är det framskärmen som går sönder när enheten tappas, men om det i ditt fall är baklocket som har gått sönder, kan vi också byta det.

Nytt batteri till Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus kommer med en längre batteritid än sina föregångare, så du behöver inte längre vara i närheten av ett eluttag eller ha med dig en powerbank.

Batteriet i Samsung Galaxy S23 Plus kan dock bli slitet eller på annat sätt bli skadat. I sådana fall kan ett batteribyte vara nödvändigt. Laddar inte din smartphone eller minskar batteritiden snabbt, kan det vara tecken på att batteriet är slitet eller defekt.

Vattenskadad Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus tål att användas i regn, men om den tappas i poolen, badkaret eller toaletten, och ligger där för länge, kan det leda till vattenskada.

En vattenskadad smartphone behöver inte nödvändigtvis kasseras. Hos GladTeknik har vi stor erfarenhet av att reparera vattenskadade smartphones, och vi kan förmodligen också reparera din Samsung Galaxy S23 Plus om den är vattenskadad.

Skapa ditt ärende hemifrån och få reparationen snabbt utförd

Är du nöjd med din Samsung Galaxy S23 Plus och vill du inte vara utan den längre än absolut nödvändigt, rekommenderar vi att du skapar ditt ärende hemifrån. När du gör det kommer du före i kön och kan spara tid i butiken. Det innebär också att du snabbare får tillbaka din smartphone.

När du skapar ditt ärende ber vi dig ange vilken modell det handlar om och vilket fel eller skada du tror den har.

Här kan du lämna in din smartphone för reparation

Du kan tryggt skicka din Samsung Galaxy S23 Plus till reparation hos GladTeknik. Våra tekniker är både kompetenta, effektiva och serviceinriktade.

För att lämna in din smartphone för reparation kan du antingen besöka vår verkstad i Hvidovre eller besöka en av våra inlämningsplatser runt om i Köpenhamn och på resten av Själland. Du hittar våra adresser längst ner på hemsidan.

Frågor och svar

Hur bokar jag tid för en Samsung Galaxy S23 Plus-reparation?

För att boka tid för en Samsung Galaxy S23 Plus-reparation ska du skapa ett ärende på vår hemsida. När du skapar ett ärende i förväg kan du spara tid och komma före i kön. I slutändan innebär det att ditt ärende behandlas snabbare.

Var kan jag få min Samsung Galaxy S23 Plus reparerad?

Du kan få din Samsung Galaxy S23 Plus reparerad hos GladTeknik. Vi har både verkstäder och inlämningsplatser på flera platser i Köpenhamn och på Själland, så vi finns också tillgängliga nära dig.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande