Din gamla eller defekta Mac är fortfarande värt pengarna

Din gamla eller defekta Mac är fortfarande värt pengarna

Din gamla eller defekta Mac är fortfarande värt pengarna 1920 1440 GladTeknik A/S

När datorer blir bättre och bättre, kommer nya smarta modeller med praktiska funktioner och behovet ökar, så det händer för de flesta att den gamla eller defekta datorn ersätts med en ny modell. Den gamla eller defekta Mac hamnar lätt i lådan, i källaren eller kastas ut i papperskorgen. Men det är faktiskt inte nödvändigt. Din gamla och defekta Mac eller annan dator är fortfarande värt pengarna.

Mycket kasserad elektronik bland danskarna

Brugte computereFör många danskar staplar elektroniken upp. Inte bara det vi aktivt använder utan också den avvecklade elektroniken som av en eller annan anledning inte längre används. Kanske är det trasigt eller har blivit föråldrat. Det är synd, för i många fall kan datorer fortfarande användas för något och därmed ha fortsatt värde. Ett värde som du lika gärna kan tjäna på medan det är möjligt. Förutom möjligheten att sälja din Mac till en annan privat konsument finns det ett antal företag som kan vara intresserade av den. T.ex. oss på GladTeknik. Vi köper begagnade datorer, särskilt Mac-datorer, för att använda utvalda komponenter som reservdelar. I våra reparationer gör vi inte bara utbyten av hela delar, vi reparerar också många delar och för det är de små komponenterna avgörande och ofta misslyckas dessa inte på defekta eller kasserade Mac-datorer. Därför har dessa datorer ett värde för oss.

Är din Mac skadad eller förlorad? Inga problem!

Många av dem som kontaktar oss för. ett erbjudande på sin gamla eller defekta Mac tror att en vätskeskadad eller förlorad Mac inte har något värde. Som sådant är detta förståeligt nog, eftersom vätskeskador och förlust på till exempel golv eller asfalt kan vara mycket kritiska och kan skada många komponenter i datorn. Vätskeskador kan kortsluta mycket i datorn och fysisk förlust av datorn skadar nästan alltid datorns utsida och förstör i många fall skärmen. Men bara dessa två typer av skadade Mac-datorer är några av de som vi är särskilt intresserade av och därför ofta villiga att betala dig för. Så det är bättre än att kasta ut det på återvinningsstationen utan att få betalt för det.

Vi tar bort all information åt dig

Om du väljer att sälja din kasserade Mac till oss måste du veta att du är i säkra händer. Vi har ett fast förfarande för hantering och säkerställer bland annat. att ta bort all data på din dator för dig utan möjlighet till återställning. Komponenter som inte kan återvinnas hos oss kommer att återvinnas på avfallsstationen. Så du har både säkerhet för dina data och att alla delar av din dator hanteras ordentligt, oavsett om de kan användas eller inte. Och dessutom får du betalt för din Mac. Det är vinn-vinn.

Vill du ha en offert på din Mac?

Låter det här intressant för dig och du vill ha ett konkret erbjudande på din Mac? Så läs mer på vår sida om köp av begagnade datorer, där du kan läsa hela processen och våra villkor. Du kan då gå med på att lämna in din dator i vår verkstad i Köpenhamn och i detta sammanhang få ett specifikt erbjudande. Varje fall bedöms individuellt och vi har därför inte standardinköpspriser, eftersom vi måste utvärdera exakt vilka komponenter vi kommer att kunna återvinna. Vi köper också datorer, men det är främst gamla och defekta Mac-datorer som är intressanta.