Mitt bakglas på min iPhone har gått sönder, vad ska jag göra?

Mitt bakglas på min iPhone har gått sönder, vad ska jag göra?

Mitt bakglas på min iPhone har gått sönder, vad ska jag göra? 1280 891 GladTeknik A/S

Mitt baksida på min iPhone har gått i stycken. Vad gör jag?

Mobiltelefoner är idag en del av vardagen. Vi använder dem för allt från underhållning till kommunikation. iPhone är ett av de mest populära varumärkena; kvaliteten och funktionaliteten är imponerande. Men vad händer om baksidan på din iPhone går sönder? Kan den bytas ut eller måste du investera i en ny telefon?

Är det möjligt att byta baksida på en iPhone?

Ja, det är möjligt att byta baksidan på en iPhone. På GladTeknik erbjuder vi många typer av reparationer, och byte av baksida är en av dem. Om baksidan på din iPhone är sprucken eller skadad kan du kontakta GladTeknik och få den reparerad. Våra certifierade Apple-tekniker hjälper dig.

ødelagt bagglas iphone

På bilden syns en trasig baksida på en iPhone

Fyra steg i samband med byte av baksida

    1. Om du inte vill att baksidan på din iPhone ska ersättas med originaldelar, erbjuder GladTeknik också OEM-delar (OEM betyder “Original Equipment Manufacturer”). Det är delar som motsvarar de originala.

    2. Beställning av reservdelar: Om det behövs byte av baksida, beställer teknikern en reservdel åt dig.

    3. Specialverktyg med laseruppvärmning: När reservdelen har kommit, byter teknikern ut den gamla skärmen mot den nya. Det kräver specialverktyg och kompetens för att säkerställa att skärmen demonteras och monteras korrekt.

    4. Vikt på din iPhone: När baksidan har bytts använder vi specialverktyg för att se till att baksidan sitter fast och sitter som den ska.

Om vi ska hjälpa dig med din iPhone, skapar du bara ditt ärende här på vår webbplats och lämnar sedan in den på vår verkstad så tittar vi på den.