Google Bard kan hjälpa till med att programmera

Google Bard kan hjälpa till med att programmera

Google Bard kan hjälpa till med att programmera 560 420 GladTeknik A/S

Google Bard kan nu hjälpa till med programmering

Google Bard är ett nytt tillvägagångssätt för sökmotorer som kombinerar traditionella sökningar med en samtalsbaserad gränssnitt. Det är en funktion i Google Search där användarna kan ställa komplexa frågor och få naturliga svar som om de pratade med en person.

Google Bard använder avancerad maskininlärning och naturlig språkbearbetning för att förstå användarnas avsikt och sammanhanget i deras frågor för att leverera relevanta och precisa svar. Användarna kan följa upp sina frågor, förtydliga sökningen och få resultat anpassade efter deras behov.

Programmering

Programmering

Google Bard, en konkurrent till ChatGPT, kommer med funktioner som hjälper till med programmering. Bard hjälper till med att programmera och utveckla programvara, inklusive generering av kod, felsökning och förklaring av kod. Google lanserar dessa funktioner för över 20 programmeringsspråk, inklusive C++, Go, Java, JavaScript, Python och Typescript. Bard kan även skriva funktioner för Google Sheets.

Förutom att generera kod kan Google Bard förklara kodstycken. Det är användbart om du lär dig att programmera för första gången eller om du behöver hjälp att förstå vad en kodblock producerar. Dessutom kan Google Bard hitta fel i koden.

Google Bard är fortfarande (april 2023) under utveckling. Om du vill veta mer om Google Bard kan du läsa på Googles hemsida här.