Allt nytt om GPT-4

Allt nytt om GPT-4

Allt nytt om GPT-4 1563 1042 GladTeknik A/S

Allt nytt om GPT-4

En ny och bättre version av ChatGPT är nu tillgänglig. Den kallas GPT-4, och det är en betalversion.

Vad får du ut av att använda ChatGPT 4?

Det finns tre primära uppgraderingar i 4.0. Förutom den högre hastigheten har det kommit nya funktioner och optimeringar. Här går vi igenom dem:

1. Visuell input

Du har kanske märkt att den nuvarande versionen av ChatGPT, version 3.5, inte kan ta emot bilder. Det kan däremot den nya versionen av ChatGPT. GPT-4 kan hantera både visuell input och generera titlar och analyser av inputen. Du kan till exempel skicka en bild på några ingredienser och fråga vilka rätter du kan laga med dem. GPT-4 kan förstå det den ser.

2. Kreativ skrivning

Vi känner nog alla till ChatGPTs sätt att skriva – självsäkert och lättförståeligt. GPT-4 kan generera och skriva text mer kreativt än tidigare. Den kan hjälpa till att skriva mer tekniskt och kreativt inom allt från tekniska beskrivningar till sånger. Dessutom kommer GPT-4 lära sig ditt sätt att skriva; därefter kommer den att skriva på samma sätt som du.

3. Längre kontext

GPT-4 kan hantera över 25 000 ord. Det förbättrar förmågan att hjälpa med längre former av innehåll, som blogginlägg, långa samtal eller analys av dokument. GPT-4 överträffar den nuvarande ChatGPT med sin avancerade förmåga att förstå text.

Alt nyt om GPT-4

Allt nytt om GPT-4

Med dessa förbättringar i GPT-4 kommer möjligheterna med ChatGPT att öka avsevärt. Med den hastighet vi ser artificiell intelligens, även kallad “artificial intelligence” (AI), utvecklas är det bara fantasin som sätter gränser för vad AI och chatbots kan göra i framtiden.

Mer information

Mathias

Stifter & IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias