Samarbete med Circular Furniture

Samarbete med Circular Furniture

Samarbete med Circular Furniture 1024 576 GladTeknik A/S

Samarbete med Circular Furniture

På GladTeknik gör vi något åt “köp och släng-kulturen”. Det gäller inte bara våra reparationer, utan hela vårt företag. Det sträcker sig även till de möbler vi sitter på och vid. När vi hörde talas om circularfurniture.dk, som också vill bryta den onda cirkeln, blev vi glada.

Circular Furniture har hjälpt oss att minska miljöpåverkan, då det inte har tillverkats nya möbler för oss. Det är därför trevligt att Circular Furniture kunde skaffa fina möbler som passade våra behov.

Vi har öppnat en ny avdelning på vår verkstad och vi köpte möblerna till de nya arbetsplatserna från Circular Furniture. Det har vi varit glada för. Förutom att Circular Furniture inte belastar miljön, levererar de kvalitetsmöbler som är billigare än nya möbler.

Vi köpte 18 nya arbetsplatser med matchande stolar från Circular Furniture. Bilden visar att våra tekniker använder dem dagligen.

Samarbejde med Circular Furniture

Samarbete med Circular Furniture

Rabattkod

    • Vi är glada för samarbetet med Circular Furniture och i samband med detta har vi fått en rabattkod som ger dig 15% rabatt på alla produkter hos dem – använd koden gladteknik15circularfurniture.dk och få rabatten.

Mathias

Stifter & IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias