Viktigt angående. nästa uppdatering av kontorssviten för Mac

Viktigt angående. nästa uppdatering av kontorssviten för Mac

Viktigt angående. nästa uppdatering av kontorssviten för Mac 800 535 GladTeknik A/S

Office-sviten används ofta för både PC och Mac. Numera kallas det Mac Office 365 för Mac eller Office 2019 för Mac, beroende på vilken utgåva du har. Är du Microsoft Office-användare på din Mac? Då bör du vara medveten om nästa uppdatering som kommer eftersom det innebär några extra saker du behöver hantera.

Office 365 och Office 2019 uppdateras den 12 november 2019

En uppdatering till Office 365 för Mac och Office 2019 för Mac kommer att släppas den 12 november 2019. Det här är inte ett pressmeddelande i sig, men en sak du bör ägna särskild uppmärksamhet åt i den här versionen är att det kräver att du kör en av de senaste macOS (operativsystem på en Mac-dator) för att fortsätta få tekniska uppdateringar och säkerhetsuppdateringar, vilket är viktigt. Din macOS måste vara version 10.13.6 eller senare.

Om din dator inte uppfyller kraven i operativsystemet får du inte längre uppdateringar och säkerhetsuppdateringar från Microsoft för din kontorssvit. Dina program som Word, Excel, Outlook och PowerPoint fortsätter dock att fungera. Men återigen måste vi betona vikten av att kunna ta emot både funktionella uppdateringar och inte minst säkerhetsuppdateringar för sin Office-svit. Kontorprogrammen är för många viktiga verktyg för arbete, skoluppgifter, planering och mycket mer, så det är uppenbarligen bäst att vara i framkant av eventuella framtida problem.

Så här kontrollerar du din macOS-version

Det är enkelt att kontrollera vilken version av macOS du har på din Mac-dator. Klicka bara på apple-ikonen i det övre vänstra hörnet och tryck på “Om den här Mac”. Du kommer då att se både macOS-namnet och versionsnumret.

Tjekke macOS version

Behöver du hjälp med att uppdatera macOS?

Om du upptäcker att du inte har den nödvändiga versionen av macOS (operativsystem på Mac) och inte vill röra med uppdateringen själv, kan du få en av våra kunniga Apples tekniker att hjälpa dig.